Vragen?

info@doortess.nl 

"DOOR TESS" voeding & lifestyle

KvK 73454478

BGN_Logo_RGB.jpg

Over Tess

Hoi! Ik ben Tess Doorakkers, zowel gewichtsconsulente als beweegcoach. 

Ondanks dat ik in mijn jongere jaren altijd wat steviger was dan de gemiddelde meiden van mijn leeftijd, was ik altijd wel erg sportief. Dit heeft er voor gezorgd dat ik rond de pubertijd steeds meer oog had voor fitness en gezondere voeding, met als doel hier later ook mensen mee te helpen. 

In 2012 ben ik gestart met de opleiding 'Sport & Bewegen' aan het ROC in Tilburg. Daarna ben ik mezelf steeds meer blijven ontwikkelen op het gebied van sporten en ben ik in 2018 gestart met de opleiding tot gewichtsconsulente.

 

Mijn werkervaring in de fitnessbranche

Vanaf 2014 ben ik werkzaam in de fitnessbranche en sinds begin 2018 ben ik werkzaam bij Il Cuore, uitgeroepen tot: "De beste sportschool van Noord-Brabant". Mijn werkzaamheden in deze sportschool zijn erg gevarieerd. Zo geef ik bijvoorbeeld EMS trainingen (dit is een vorm van personal training, waarbij de spieren optimaal geactiveerd worden d.m.v. het dragen van een pak met elektrische impulsen). Daarnaast geef ik Small Group training, een aantal groepslessen en sta ik op de fitnessvloer. Ook ben ik wel eens achter de bar in de horeca te vinden en houd ik me bezig met social media. Kortom, ik ben lekker actief bezig en probeer iedereen met alle liefde en plezier te helpen waar ik kan. 

Interesse in gezonde voeding

Naast mijn werkzaamheden in de sportschool is mijn interesse in gezonde voeding alleen maar blijven groeien. Mede door de opleiding en eigen ervaring is hier echt een passie uit ontstaan!. 

 

Door mijn ervaring, weet ik hoe het voelt om niet lekker in je vel te zitten en dit door middel van voeding en beweging op te lossen. Aangezien ik al vier jaar in de fitnessbranche werkzaam ben, heb ik veel mensen zien komen en gaan, doordat zij het gewenste resultaat niet behaalden. En dat is precies wat ik wil aanpakken! 

 

Combinatie tussen gezond eten en sporten

Wanneer je echt veranderingen aan je lichaam wilt zien, dan is naar mijn mening de combinatie tussen voeding en beweging het allerbelangrijkste! Als je voedingspatroon niet goed is, kun je sporten wat je wilt, maar het gewenste resultaat zal daardoor niet worden bereikt. Andersom geldt hetzelfde. Super strikt op je voeding letten levert resultaat op, maar je lichaam zal niet heel strak worden, aangezien het overtollige vel en de spieren niet aan het werk worden gezet.

 

Waarom wachten? 

Ik gun jou ook een gebalanceerde leefstijl waar je naar op zoek bent. Op zijn tijd een wijntje of een etentje is echt geen probleem. Naar mijn mening kan iedereen met genoeg wilskracht zijn of haar doel bereiken in samenwerking met "DOOR TESS"! 

Ben je benieuwd geworden naar mijn aanpak en kijk op voeding, of heb je nog andere brandende vragen? Neem dan contact met me op!