Vragen?

info@doortess.nl 

"DOOR TESS" voeding & lifestyle

KvK 73454478

BGN_Logo_RGB.jpg

Niet vreten, niet diëten maar gewoon lekker eten en je doel niet vergeten. 

Goed op weg!

Vrijblijvend informatiegesprek 

15 min  € 0

Intakegesprek 

60 min € 65

Los consult 

30 min € 32,50

Voedingsschema incl. ruime variatielijst 
€ 32,50 

Kom maar op!

Vrijblijvend informatiegesprek

15 min

 

Intakegesprek

60 min 

4x consult

15-20 min

€ 195,-

* Incl. 8 volledige weekmenu's 

No nonsense!

Vrijblijvend informatiegesprek

15 min

 

Intakegesprek

60 min 

6x consult

15-20 min

€ 260,-

* Incl. 12 volledige weekmenu's

Follow up pakket 1: 

4 coaching sessies: 15-20 min

€65,-

* incl. weekmenu's 

Follow up pakket 2: 
6 coaching sessies: 15-20 min

€95,-

* incl. weekmenu's

STAPPENPLAN

Kennismaking

Een informatiegesprek kun je altijd vrijblijvend aanvragen. Tijdens z’n gesprek leren we elkaar wat beter kennen en gaan we het kort hebben over jouw doel en hoe we dit samen aan kunnen pakken. Hierna beslis jijzelf of je door mij mij begeleid wil worden.

Als dat zo is dan krijg je een voedingsdagboek toegestuurd voor 3 dagen, hierin ga je bijhouden wat je eet en drinkt. Zo krijg ik een goed beeld van jouw huidige eetpatroon en dat kan ik weer gebruiken in het voedingsplan! 

Algemene informatie 

  Na een informatie gesprek kunnen we verder met de intake. Tijdens de intake gaan we samen kijken naar je huidige leefstijl zoals: persoonlijke omstandigheden, fysieke activiteiten, medische klachten, supplementen of medicijnen gebruik, huidige eetpatroon en natuurlijk brengen we jouw doel in kaart! Ook gaan we het hebben over productkeuzes en wensen die je terug wil zien in het voedingsplan. Daarnaast gaan we je helemaal doormeten omdat we natuurlijk willen weten op welk gewicht en vetpercentage je o.a. gaat starten!

Vervolg

Vervolgens ga ik aan de slag met het opstellen van een op maat gemaakt voedingsplan. Ik ga ervoor zorgen dat het plan precies aansluit op jouw wensen en doelstelling. Hierbij houd ik de richtlijnen van de schijf van vijf en Goede voeding van de Gezondheidsraad aan! 

Je kunt dus rekenen op normale voeding zonder gekke fratsen, superfoods of producten die je bakken met geld kosten! 

Hoe verder?

Om de twee weken hebben we een consult staan, waarbij we alles door kunnen spreken en natuurlijk kijken hoe het is gegaan en of je progressie hebt geboekt. Elke twee weken krijg je ook weer een nieuw voedingsplan mee, deze wordt aangepast op jouw huidige situatie en bevindingen!